ΚΑΛΑΘΙ (0)

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

Επιστροφές Χρημάτων
Επιστροφές Χρημάτων
Αρχική Επιστροφές Χρημάτων

Εάν το προϊόν που παραλάβατε δεν σας ικανοποιεί για οποιονδήποτε λόγο και δεν θέλετε να το αλλάξετε με κάποιο άλλο, μπορείτε να αιτηθείτε επιστροφή χρημάτων. Η διαδικασία έχει ως εξής, δείτε τα βήματα παρακάτω:

 
Αρχικά επικοινωνείτε μαζί μας, με όποιο τρόπο σας εξυπηρετεί καλύτερα (e-mail: support@beberomance.com, στο chat της σελίδας του Facebook: Bebe Romance ή στο Instagram : bebe.romance και στη φόρμα επικοινωνίας του e-shop μας), ώστε να μας ενημερώσετε για το αίτημά σας και να μας υποδείξετε το προϊόν που επιθυμείτε να επιστρέψετε. Η επικοινωνία μαζί μας θα πρέπει να έχει πραγματοποιηθεί εντός 10 ημερών από την ημέρα που παραλάβατε την παραγγελία σας.
Μας επιστρέφετε το προϊόν, με την εταιρία courier που σας το αποστείλαμε αρχικά. Το κόστος αποστολής το καλύπτετε εσείς και η διεύθυνση επιστροφής είναι η έδρα της εταιρείας μας (Πλ. Ηρώων Πολυτεχνείου 14, Νέα Πεντέλη, Τ.Κ 152 36). Στο δέμα της επιστροφής σας, θα πρέπει να συμπεριλαμβάνεται ένα έντυπο στο οποίο θα αναγράφονται τα στοιχεία του τραπεζικού σας λογαριασμού (IBAN, Όνομα δικαιούχου, Τράπεζα), στον οποίο επιθυμείτε να κατατεθούν τα χρήματα.
Μόλις παραλάβουμε την επιστροφή σας, δρομολογούμε την επιστροφή χρημάτων. Η κατάθεση σε κάθε περίπτωση ολοκληρώνεται εντός 5 εργάσιμων ημερών από την ημέρα που παραλαμβάνουμε την επιστροφή σας και αφορά αποκλειστικά την αξία του κομματιού που επιστρέφεται.