Στη σελίδα ολοκλήρωσης των αγορών σας, και στο τελευταίο σημείο πριν την επιβεβαίωση της παραγγελίας σας, μπορείτε να επιλέξετε τον τρόπο με τον οποίο επιθυμείτε να πραγματοποιηθεί η πληρωμή της. Οι τρόποι που εμφανίζονται είναι δυναμικοί και όχι στατικοί, και αυτό σημαίνει ότι πρόκειται να εμφανιστούν μόνο οι διαθέσιμοι τρόποι, ανάλογα με τα στοιχεία χρέωσης που έχετε συμπληρώσει. Θα πρέπει λοιπόν να επιλέξετε έναν από αυτούς που εμφανίζονται στην οθόνη σας.

Πιο συγκεκριμένα, το beberomance.com διαθέτει τους παρακάτω τρόπους πληρωμής:

Αντικαταβολή

Ένας από τους πιο διαδεδομένους πλέον τρόπους πληρωμής για τις ηλεκτρονικές αγορές. Με αυτόν τον τρόπο η παραγγελία σας αποστέλλεται στον χώρο σας με την υπηρεσία ταχυμεταφορών Courier, και η πληρωμή γίνεται με μετρητά κατά την παραλαβή της από εσάς στον χώρο σας.

Πληρωμή με χρεωστική / πιστωτική / προπληρωμένη κάρτα

Η παραγγελία σας εξοφλείται εύκολα και γρήγορα πληρώνοντας με κάρτα μέσω της ασφαλούς υπηρεσίας Viva. Με την επιβεβαίωση της παραγγελίας, πρόκειται να μεταφερθείτε αυτόματα στο περιβάλλον της Viva, όπου θα πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα απαραίτητα στοιχεία της κάρτας σας. Στη συνέχεια, “πατώντας” το αντίστοιχο κουμπί τελικής επιβεβαίωσης, η παραγγελία ολοκληρώνεται.

Πληρωμή με τραπεζική κατάθεση

Πραγματοποιείτε την πληρωμή σας απευθείας με κατάθεση ή μεταφορά στον τραπεζικό μας λογαριασμό. Θα πρέπει να αναφέρετε το ονοματεπώνυμό σας ως σχόλιο για την πληρωμή στο τραπεζικό σύστημα, για να μπορέσει να γίνει η απαραίτητη ταυτοποίηση από την μεριά μας. Στη συνέχεια, μόλις δούμε το ανάλογο ποσό στον λογαριασμό της επιχείρησης, θα ξεκινήσει η διαδικασία δρομολόγησης της παραγγελίας σας. Χωρίς κάποιο επιπρόσθετο κόστος.

Πληρωμή με IRIS

Πραγματοποιείτε την πληρωμή σας μέσω IRIS payment, χρησιμοποιώντας το τηλέφωνο : 6908309191

Πληρωμή και παραλαβή από το κατάστημα

Μπορείτε να παραλάβετε και να εξοφλήσετε τα προϊόντα που έχετε παραγγείλει στο κατάστημά μας* (Πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου 14, Νέα Πεντέλη, Τ.Κ. 152 36) είτε με μετρητά είτε μέσω χρήσης της πιστωτικής / χρεωστικής σας κάρτας. 

*Μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από το κατάστημα εντός δύο (2) εργάσιμων ημερών από την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, χωρίς επιπλέον χρέωση.

Το κατάστημα είναι ανοιχτό για παραλαβές Τρίτη με Σάββατο 10:00 π.μ – 14:30 μ.μ 

Τηλ. Επικοινωνίας: 210 6133141